logo
info@nationaalbossenfonds.nl | Tel: 026-84 50 894

Levende kunstwerken

Uw bos wordt uniek gemaakt door een levende entreepoort of levend prieel toe te voegen. U heeft dan iets wat niemand anders heeft.

Nationaal Bossenfonds werkt hiervoor onder andere samen met Stichting Greenman Projects voor heel bijzondere elementen. Samen met hen kunnen we de mogelijkheden verkennen om uw bos op te luisteren met levende kunstwerken. 

Stichting Greenman Projects is een projectorganisatie die de creativiteit van de mens en de groeikracht van bomen verenigt tot functionele, kunstzinnige levende bouwwerken. Denk hierbij aan een levende bank, poort of prieel.
Echter ook grotere en complexere bouwwerken behoren tot de mogelijkheid met de technieken die zij gebruiken.

Door niet levende materialen als glas, steen, staal of kunststof te laten vergroeien in een framewerk van levende bomen kunnen wind en waterdichte bouwwerken gerealiseerd worden.

Een van de ambities van Greenman Projects is dan ook het realiseren van 's werelds eerste levende huis om zo een voorbeeld te stellen voor een haalbare groene toekomst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het levend bouwen neem dan contact met ons op.

Bomenteller

246719